Sport 22 Aprilie 2009 15:20
Stefan Dediu si Catalin Zmarandescu au depus, marti, la Judecatoria Sectorului 1, doua cereri de eliberare provizorie sub control judiciar, care vor fi luate in discutie pe data de 27, respectiv 28 aprilie

De asemenea, recursul la masura arestarii preventive facut de un al bodyguard al lui Becali, Marcel Popa, arestat si el in acest dosar, va fi judecat pe 23 aprilie la Tribunalul Bucuresti, informeaza NewsIn.

Totodata, Mihai Mila, al saselea bodyguard arestat, vineri, 17 aprilie, prin decizia Judecatoriei Sectorului 1, a facut recurs impotriva hotararii, care va fi discutat de catre magistratii Tribunalului Bucuresti.

Nicolae Dumitrascu, o alta persoana retinuta in cazul furtului masinii lui Gigi Becali, a atacat cu recurs decizia prin care i s-a respins cererea de eliberare pe cautiune de catre Judecatoria Sectorului 1. Recursul va fi judecat tot de catre Tribunalul Bucuresti.

Tribunalul Bucuresti a decis, pe 6 aprilie, sa repinga recursul impotriva arestarii lui Gigi Becali, Catalin Otto Zmarandescu, Stefan Fanus Dediu, Nicolae Dumitrascu si Dumitru Beciu. Acesta din urma a fost eliberat vineri, pe 17 aprilie, impreuna cu Gigi Becali. Intre timp, au mai primit mandat de arestare Mihai Mila si Marcel Popa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.