Sport 22 Aprilie 2009 12:11
Gigi Becali urmeaza se se prezinte si vineri, la Inspectoratul Judeatean de Politie Ilfov, dupa ce a fost eliberat sub control judiciar, finantatorul Stelei mergand si marti la sediul Politiei

"Voi, de la presa, care aveti o masina care sa stea dupa mine si platesc. De ce? Ca astia poate sa faca, la ceea ce au facut, pot sa trimita, de exemplu, pe unul, pe hot si sa vina unul langa mine sa faca o poza si sa zica <<mandat de arestare din nou>>, ca se poate intampla asa. Atunci eu vreau sa stati in fata casei mele. Plec eu, pac, dupa mine", le-a spus Becali ziaristilor care il asteptau in fata sediului IPJ.

Gigi Becali s-a prezentat, marti, la sediul IPJ Ilfov, pentru a i se stabili programul vizitelor la Politie.
Lui Gigi Becali i s-au fixat mai multe interdictii, precum cea de a nu parasi judetul Ilfov si Bucurestiul fara incuviintarea instantei.

Mai mult, Becali nu are voie, potrivit instantei, sa ia legatura intr-un fel sau altul cu celelalte parti din dosar si nici sa isi schimbe domiciliul fara incuviintarea instantei. De asemenea, are obligatia de a se prezenta la politie pentru verificari ori de cate ori i se cere.

Tribunalul Bucuresti i-a admis lui Gigi Becali, vineri, 17 aprilie, recursul impotriva respingerii cererii de eliberare judecata, cu o zi inainte, de Judecatoria Sectorului 1.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.