Sport 22 Aprilie 2009 11:15
Formatia Juventus Torino va juca un meci cu portile inchise dupa ce atacantul lui Inter Milano, Mario Balotelli, a fost ?inta scandarilor rasiste ale suporterilor, in timpul partidei de sambata, incheiate la egalitate, scor 1-1

Judecatorul sportiv a anuntat ca mai multe grupuri de fani au folosit scandari rasiste, iar acestea s-au repetat de cel putin zece ori pe parcursul meciului. Juventus va evolua fara suporteri in meciul cu Lecce, din 3 mai, desi echipa trebuie sa intalneasca pe teren propriu si pe Lazio, in semifinalele Cupei Italiei, informeaza NewsIN.

Cazurile de rasism se petrec destul de des in fotbalul italian, dar echipele erau de cele mai multe ori amendate pentru comportamentul fanilor.

Presedintele lui Juventus, Giovanni Cobolli Gigli, si-a cerut scuze pentru manifestarea suporterilor, in timp ce Massimo Moratti, presedintele lui Inter, a afirmat ca ar fi vrut ca echipa sa sa fie scoasa de pe teren.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.