Sport 21 Aprilie 2009 22:47
Inter Milano este aproape de titlu in Italia, dupa ce a remizat cu Juventus, romanul gafand la golul torinezilor. In Franta, Keseru a fost erou, in timp ce Cosmin Contra a fost “trompeta meciului” dintre Getafe si Barcelona.

Etapa cu noroc pentru jucatorii romani care evolueaza in strainatate. Internationalul roman Ionut Mazilu a marcat ultimul gol al echipei sale, Arsenal Kiev, in meciul castigat vineri cu scorul de 4-0, pe teren propriu, in fata gruparii Ilicivet Mariupol.

Fostul rapidist, imprumutat de la Dnepr, este la a treia reusita in actuala editie de campionat pentru Arsenal Kiev. Tot in Ucraina, romanul Tiberiu Ghioane a inscris unicul gol al formatiei Dinamo Kiev in meciul cu Krivbas, pierdut cu scorul de 1-2. Ghioane, care a fost integralist, a marcat in minutul 28, insa colegul sau Florin Cernat nu a evoluat nici un minut in aceasta partida.

Formatia Sahtior Donetk, antrenata de Mircea Lucescu, cel care si-a prelungit cu inca doi ani contractul cu echipa ucraineana in ciuda faptului ca primise o oferta de a antrena nationala Romaniei, a castigat, duminica seara, cu scorul de 2-1, in fata echipei Metalurg Donetk, contand pentru etapa a XXIV-a a campionatului Ucrainei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.