Sport 21 Aprilie 2009 10:49
Tribunalul Bucuresti a decis sa oblige SC Fotbal Club Prefab SA, societatea controlata de Marian Milut, care a detinut clubul de fotbal Prefab Modelu din liga a II-a, desfiintat in 2008, sa plateasca drepturile salariale restante catre doi din fostii jucatori.

Potrivit NewsIn, Tribunalul Bucuresti a admis cererile de chemare in judecata formulate de portarul Ionut Curca, jucator care a evoluat la un moment dat si pentru Rapid Bucuresti si de Florin Popa, obligand Fotbal Club Prefab sa achite acestora drepturile salariale aferente perioadei 1 octombrie 2008 - 20 martie 2009.

Fotbal Club Prefab trebuie sa le mai plateasca celor doi 1020 lei de lei drept cheltuieli de judecata.

Decizia Tribunalului Bucuresti nu este definitiva, putand fi ataca cu recurs la Curtea de Apel Bucuresti.

Pe rolul Tribunalului Bucuresti se mai afla doua astfel de procese in care fosti jucatori ai echipei Prefab Modelu, desfiintata in 2008, al carei finantator era omul de afaceri Marian Milut, isi solicita drepturile salariale.

Este vorba de actiunile deschise de un alt fost portar echipei, Florentin Radulescu, care a mai evoluat la Petrolul Ploiesti, si cea a fostului fundas al echipei Alin Toma.

Procesul lui Radulescu se va relua pe 14 mai, iar cel al lui Toma la sfarsitul lunii aprilie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.