Sport 18 Aprilie 2009 10:14
Recursul la masura arestarii preventive inaintat de finantatorul FC Arges, Cornel Penescu, de fotul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor Gheorghe Constantin, de directorul PIC, Liviu Facaleata, si de Cristian Libertatu, fost director OPC, a inceput sa se judece la Curtea de Apel Pitesti.

Cele patru persoane arestate preventiv marti au fost duse la Curtea de Apel vineri, in jurul orei 8.30.
"Sper sa fiu liber", a fost singura declaratie a finantatorului lui FC Arges, Cornel Penescu. Celelalte trei persoane arestate preventiv alaturi de acesta au preferat sa se abtina de la comentarii, informeaza NewsIn.

Patronul FC Arges, Cornel Penescu, este cercetat de procurorii anticoruptie pentru trei infractiuni de dare de mita, iar fostul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor din cadrul FRF, Gheorghe Constantin, pentru doua infractiuni de luare de mita, potrivit unui comunicat al DNA remis marti.

In comunicat se arata ca procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Pitesti efectueaza cercetari penale fata de Cornel Penescu, actionar majoritar la Clubul de Fotbal FC Arges Pitesti si actionar si asociat la SC PIC S.A. Pitesti si la alte societati comerciale, in sarcina caruia s-au retinut trei infractiuni de dare de mita, dintre care doua in forma continuata.

Patronul FC Arges si seful Comisiei Centrale de Arbitri, in arest preventiv


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.