Sport 17 Aprilie 2009 23:49
Presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, joi, ca regreta ca a continuat colaborarea cu selectionerul Victor Piturca dupa Campionatul European din 2008 si i-a reprosat acestuia ca nu i-a folosit mai mult pe Cristian Sapunaru si Maximilian Nicu.

"Imi reprosez ca am continuat cu Piturca dupa Campionatul European, ca nu am schimbat selectionerul atunci, avand in vedere ceea ce s-a intamplat dupa. El a spus ca va urma o cadere, ca suntem pe un trend descendent, poate ca trebuia sa incheiem de atunci. Nu as vrea sa fac analize acum, dar daca Sapunaru joaca la Porto si Nicu joaca la Hertha, cred ca ei ar fi putut juca si la echipa nationala", a spus Sandu la TVR1.

La 9 aprilie, Victor Piturca a fost demis de la echipa nationala, in urma sedintei Comitetului Executiv al FRF, din cauza faptului ca sansele de calificare la turneul final din 2010 sunt foarte mici. Comitetul Executiv al FRF l-a mandatat pe directorul general al FRF, Ionut Lupescu, sa se ocupe de rezilierea contractului cu selectionerul Victor Piturca, informeaza NewsIn.

Oficialul Federatiei a declarat ca ii va propune lui Piturca suma de 250.000 de euro pentru a termina intelegerea care expira la finalul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2010. Surse apropiate FRF au declarat pentru NewsIn ca Victor Piturca vrea sa incaseze toata clauza de reziliere si nu va accepta niciun fel de negociere cu FRF.

Ca urmare a acestui fapt, CEx al FRF a decis sa mareasca suma propusa pentru Piturca cu 50.000 de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.