Sport 17 Aprilie 2009 23:46
Mijlocasul lui Dinamo, Nicolae Mitea, va absenta aproximativ trei saptamani de pe teren, dupa ce a suferit o leziune a muschilor aductori la partida de la Pitesti cu Rapid, contand pentru sferturile de finala ale Cupei Romaniei.

"Mitea a suferit o leziune la muschii aductori si ii va fi necesar cam trei saptamani pana va reveni pe gazon. Nu vrem sa riscam sa intre mai devreme, pentru ca ar putea suferi o recidiva", a declarat joi pentru NewsIn, doctorul echipei, Liviu Batineanu.

Nicolae Mitea a parasit accidentat terenul in minutul 32 al partidei din Cupa Romaniei cu Rapid, fiind schimbat de Mircea Rednic cu Gabriel Torje. Fotbalistul transferat in vara de la Ajax Amsterdam va rata astfel intalnirile din campionat cu Poli Iasi, Gloria Bistrita, Farul, CFR Cluj si Otelul Galati, dar si jocul din Cupa Romaniei cu FC Timisoara.

Batineanu a mai spus ca procesul de recuperare al lui N'Doye decurge foarte bine, dar mijlocasul senegalez nu se va putea reintoarce pe teren mai devreme de doua saptamani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.