Sport 16 Aprilie 2009 12:20
Fostul international roman Gica Popescu a declarat miercuri, agentiei NewsIn, ca gestul lui Gheorghe Constantin, care si-a dat demisia din functia de pesedinte al CCA, ar trebui sa fie urmat si de conducerea FRF, intrucat aceasta este direct raspunzatoare pentru impartirea functiilor de conducere

"Normal ar fi ca in momentul in care echipa pe care ti-ai ales-o nu functioneaza, tu, ca sef, sa-ti iei oamenii si sa pleci. Asa ar fi normal, dar ce mai este normal in tara asta? Un sef care se respecta isi ia echipa si pleaca dupa ce a aparut o astfel de situatie", a fost reactia lui Gica Popescu atunci cand a fost intrebat daca demisia lui Gheorghe Constantin ar trebui urmata si de altele ale conducerii FRF.

Presedintele CCA, Gheorghe Constantin, si-a dat miercuri demisia din functie, dupa scandalul legat de coruptia arbitrilor, decizia sa ajungand prin fax la secretarul general al FRF, Adalbert Kassai.

Patronul clubului FC Arges, Cornel Penescu, si presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, au primit mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile, decizia fiind luata de Tribunalul Arges. Cornel Penescu este acuzat de dare de mita, iar Gheorghe Constantin este cercetat pentru luare de mita.

In incheiere, Gica Popescu a indicat si care este singura persoana care poate reabilita imaginea arbitrajului romanesc: "Daca se doreste ca arbitrajul sa fie in regula, un singur om este potrivit: Ion Craciunescu. El este singurul care poate face ca arbitrajul sa functioneze corect".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.