Sport 15 Aprilie 2009 00:46
Dinamo si Rapid se infrunta diseara in derby-ul "sferturilor", ambele echipe avand traditie in competitie, dar si obiectivul castigarii trofeului.

La nici doua saptamani de la infruntarea din campionat, castigata net de "caini", in "Groapa", cu 3-0, Dinamo si Rapid se vor afla astazi din nou fata in fata, de data aceasta in derby-ul sferturilor de finala din Cupa Romaniei.

La prima vedere, giulestenii sunt mai interesati de acest trofeu, pentru ca le-ar asigura participarea in Cupa UEFA, una destul de greu de obtinut intr-un campionat atat de echilibrat. Dinamovistii n-ar zice nu eventului, insa preocuparea lor principala este castigarea titlului, care ar duce direct in grupele Ligii Campionilor, obsesia de ani a sefilor din "Groapa".

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a lasat sa se inteleaga ca la meciul de diseara va folosi cativa jucatori care nu au prins primul unsprezece in ultimele etape, insa cum printre acestia se afla Niculescu sau Zicu nu se poate vorbi de echipa a doua.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.