Sport 15 Aprilie 2009 00:27
Presedintele executiv al lui Dinamo, Cristian Borcea, a anuntat, marti, ca l-a actionat in instanta pe Constantin Iacov pentru declaratiile facute de acesta in privinta meciului FC National-Dinamo, scor 1-2, din sezonul 2006-2007, pe care l-a catalogat ca fiind "blat".

Constantin Iacov, care in sezonul 2006-2007 era presedintele lui FC National, a declarat ca Dinamo a castigat meciul cu echipa sa, din turul acelei editii, "cumparand" cativa jucatori adversi. "Campionatul 2006-2007. FC National-Dinamo 1-2. Blat direct! Blat direct! Va spun eu, jucatori de la FC National care erau platiti sa nu joace. Cristian Borcea nu e strain de treaba asta", a spus Iacov la Antena 1, conform site-ului oficial al ros-albilor.

Cristian Borcea a afirmat ca ii va cere lui Iacov daune materiale si morale, care pot ajunge pana la un milion de dolari. "Avocatii clubului nostru au inceput procedurile de actionare in judecata a domnului Iacov Constantin. Nu putem accepta aceste afirmatii.

Vom formula si vom cuantifica prejudiciul material si de imagine fata de FC Dinamo. Daca afirmatiile respective se vor constitui si intr-o fapta penala, ii voi cere domnului Iacov un milion de dolari reprezentand daune materiale si morale", a spus presedintele executiv Cristian Borcea pentru site-ul oficial al clubului din Stefan cel Mare.

Meciul la care a facut referire Constantin Iacov a avut loc in prima etapa a sezonului 2006-2007, la finalul caruia Dinamo a castigat titlul de campioana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.