Dinamo va avea un buget de noua milioane de dolari in editia viitoare a Diviziei A Bürger. Cei noua actionari ai clubului vor aloca cate un milion de dolari.
Ultimul sosit printre actionarii "cainilor rosii" este Ioan Becali, care in urma cu un an parasea pe usa din dos Rapidul, dupa ce politica sa de manageriat a fost un fiasco total - giulestenii ratand participarea intr-o competitie continentala. Luni seara, presedintele Consiliului de Administratie al lui Dinamo, Nicolae Badea, a declarat: "Pot sa confirm ca Becali va veni la noi. Este sigur acest lucru, insa nu stim inca pe ce pozitie".

Andone este in bataia pustii

Transformarea clubului de fotbal in societate pe actiuni l-a determinat pe Giovanni sa cumpere actiuni. Ceilalti opt actionari de la Dinamo sunt Nicolae Badea, Gigi Netoiu, Cristi Borcea, Vladimir Cohn, Vasile Turcu, Bagheer Karimzadeh, Florin Busca si Dragos Savulescu. Cornel Dinu nu va fi afectat de sosirea lui Giovanni, "Patatul" urmand sa ramana administrator delegat al clubului. Venirea lui Becali a agitat insa apele la "alb-rosii".

Badea este singurul care-l sustine neconditionat pe antrenorul Ioan Andone, in timp ce Becali, Netoiu si Borcea vor sa aduca un nou tehnician. In aceasta saptamana va avea loc un consiliu de administratie, in care se va discuta soarta lui Andone. Cele doua tabere incearca sa-si atraga cat mai multe voturi, insa Badea are un as in maneca, desi adversarii sai sunt mai numerosi: are drept de veto!