Presedintele clubului Juventus, Large Franzo Stevens, a explicat ieri modalitatea prin care Cassano va ajunge sa joace la campioana Italiei. "Pentru ca Juventus sa poata cumpara jucatori trebuie, in primul rand, sa vanda. Trebuie sa respectam cu strictete bugetul clubului", a spus Stevens. Acesta a inteles foarte bine ca cei de la Fiat nu au bani pentru achizitii, dar antrenorul Capello il doreste foarte mult pe atacantul echipei Roma. "Zalayeta si-a manifestat dorinta de a parasi echipa pentru ca doreste sa evolueze la o formatie care sa-i poata garanta postul de titular.

Ne-a costat 30 milioane de euro, asa ca suntem interesati sa-l vindem, nu sa-l imprumutam. Este foarte posibil ca el sa ajunga la Valencia", a adaugat oficialul clubului italian, care a dezvaluit ca "cei cinci atacanti magnifici" despre care vorbea Moggi vor fi, de fapt, patru, cel sarit din schema fiind Adrian Mutu. Romanul va fi oferit echipei AS Roma impreuna cu 15-20 milioane de euro pentru achizitionarea lui Cassano. "Acest schimb se va realiza cat mai curand", a mai afirmat Stevens.

Candidly Zavaglia, procurator de la GEA, care se ocupa de Mutu, a declarat ca romanul "a fost adus de la Chelsea pentru a intari echipa, dar poate pleca daca, cu ajutorul lui, se poate face un schimb avantajos pentru Juventus", a explicat Zavaglia. Ziaristii italieni cred ca acest "schimb avantajos" il reprezinta aducerea lui Cassano la echipa campioana. La un moment dat, ultimele zvonuri din Italia dadeau ca sigura un schimb intre Miccoli si Cassano. Miccoli ar fi trebuit sa fie achizitionat de la Fiorentina, iar apoi cedat Romei, dar operatiunea este mult prea complexa, iar cei de la Fiorentina nu ar agrea aceasta varianta.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.