Sport 15 Aprilie 2009 18:17
Internationalul bulgar Georgi Iliev, care la partida dintre Cerno More Varna si Lokomotiv Plovdiv a lesinat pe teren dupa ce a suferit o grava accidentare in zona fetei, a fost salavat de la moarte de arbitrul asistent, Plamen Georgiev, cel care i-a acordat primul ajutor
"Am lasat fanionul jos si am alergat catre locul incidentului. Trebuie sa fii foarte atent in astfel de situatii. Eu am experienta unor cazuri similare si nu am ezitat sa actionez. Mi-am dat seama imediat ca jucatorul si-a inghitit limba si nu putea sa respire", a spus Georgiev, citeaza NewsIn.

Iliev, 11 selectii si un gol in prima reprezentativa a Bulgariei, si-a pierdut cunonstinta pe teren din cauza unei ciocniri cu un adversar in timpul meciului pe care echipa sa, Cerno More Varna, l-a castigat, duminica, in fata lui Lokomotiv Plovdiv cu scorul de 2-1. Ulterior, conducerea gazdelor a anuntat ca mijlocasul in varsta de 27 de ani a suferit o fractura de maxilar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.