Sport 15 Aprilie 2009 14:10
Directorul general al clubului Otelul Galati, Marius Stan, a declarat, marti, agentiei NewsIn, ca nu este de acord cu pozitia presedintelui FRF, Mircea Sandu, care nu si-a asumat nicio raspundere in cazul de coruptie din fotbalul romanesc

"Cu toata prietenia ce i-o port, nu sunt de acord cu presedintele Mircea Sandu, care in conferinta de ieri s-a delimitat de orice responsabilitate. CCA este numita de FRF, in speta de presedinte, iar cand conduci ceva esti indirect vinovat de greselile facute de subalterni", a spus Sandu, informeaza NewsIN.

Oficialul galatean sustine ca in cel mai scurt timp si alte nume importante din fotbalul romanesc vor intra in vizorul organelor de ancheta: "Ma asteptam de mult la actiunea asta. Salut actiunea DNA, fara nicio rezerva. Mirarea mea este ca se intampla abia acum. Sunt convins ca se va schimba ceva in fotbalul romanesc. Eu cred ca majoritatea oamenilor de fotbal cu experienta din Romania si-au dat seama de pericolul care exista, in schimb, unii mai tineri, veniti de curand si sfatuiti gresit, au comis-o. Iata ca, mai tarziu, matrapazlacurile ies la iveala. Mereu exista pe lumea asta si nota scadenta. In curand vor iesi la iveala si alte nume grele din fotbalul romanesc".

Mariu Stan a afirmat in incheiere ca nu se simte in niciun fel vizat de cercetarile organele de ancheta in cazul de coruptie din fotbalul romanesc: "Ma bucur ca nu fac parte din categoria presedintilor care sunt acum suspectati. Vorbesc linistit la telefon, dorm cu capul pe perna mea fara probleme, nu tresar la orice sonerie sau ton de apel. Nu intamplator s-a vorbit de arbitri si conducatori corupti, este o actiune de toata lauda. Unii arbitri tineri se smecheresc prea repede, este cert, se strange latul, asa cum spunea regretatul Traian Tomescu".

Patronul clubului FC Arges, Cornel Penescu, si presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, au primit mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile, decizia fiind luata de Tribunalul Arges. Cornel Penescu este acuzat de dare de mita, iar Gheorghe Constantin este cercetat pentru luare de mita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.