Sport 14 Aprilie 2009 01:39
Incidentele fara precedent care au facut ca meciul de rugby dintre Dinamo si RC Farul sa se termine prematur au fost analizate mai multe ore, ieri, de Comisia de Disciplina a FRR.

Pana la urma, macelul din Groapa s-a lasat cu 81 de etape de suspendare, iar presedintele RC Farul, Cristian Zgabercea, sanctionat pentru retragerea echipei, a anuntat ca depune plangeri penale impotriva batausilor de la Dinamo.

Finalul sezonului regulat din Divizia A de rugby a consemnat cele mai grave incidente petrecute pe stadioanele autohtone, meciul dintre Dinamo si RC Farul terminandu-se inainte de limita cu noua sportivi transportati la Spitalul de Urgenta cu diverse fracturi, hematoame, policontuzii si comotii cerebrale!

Convocata de urgenta de presedintele FRR, Alin Petrache, care a solicitat sanctiuni severe pentru cei care au terfelit imaginea rugby-ului romanesc, Comisia de Disciplina i-a audiat pe "actori" si oficiali si a vizionat inregistrarea incidentelor, deliberand pana spre seara.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.