Sport 14 Aprilie 2009 01:21
Impresarul lui Federico Macheda, Giovanni Bia, a anuntat, luni, ca atacantul italian in varsta de 17 ani va semna o noua intelegere cu Manchester United, in urma careia va fi remunerat cu o jumatate de milion de euro in urmatoarele cinci sezoane, informeaza Corrire dello Sport.

"Actele noului contract vor fi parafate pe 22 august (n.r. data la care Macheda va implini majoratul), iar angajamentul se va intinde, cel mai probabil, pe o durata de cinci ani. In prezent, Federico este legat de Manchester pana in 2011 si castiga 1.500 de euro pe luna, plus un bonus de 2.000 de lire sterline la fiecare aparitie in Premier League", a spus Bia, citat de NewsIn.

Federico Macheda a fost transferat de gruparea de pe Old Trafford in 2007 de la Academia de juniori a lui Lazio Roma.

Acesta a debutat in tricoul lui United cu un gol decisiv inscris in poarta celor de la Aston Villa, iar in partida cu Sunderland, din etapa trecuta, a marcat din nou reusita ce a asigurat succesul lui Manchester.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.