Sport 13 Aprilie 2009 23:44
Jucatorii implicati in incidentele de la partida de rugby Dinamo-Farul risca cel putin cinci etape de suspendare in cazul in care vor fi gasiti vinovati de catre comisia de disciplina.

Partida Dinamo-Farul Constanta din ultima etapa a sezonului regulat a fost intrerupta in minutul 6, dupa ce oaspetii au decis retragerea echipei de pe teren din cauza violentelor. In minutul 6 pe teren a inceput o bataie generala, in care atentia jucatorilor de la Dinamo a fost indreptata impotriva sportivilor georgieni ai echipei Farul. In tot acest timp, antrenorul dinamovistilor, Daniel Neaga, impreuna cu secundul stefan Demici si ceilalti jucatori de rezeva strigau: "Rupeti-i pe georgieni!".

In urma incidentelor, noua sportivi au fost raniti grav, ei fiind transportati la spital: sase de la Farul si trei de la Dinamo.

Antrenorul secund al Farului, Virgil Nastase, a precizat ca jucatorul George Chiriac are o ruptura de buza superioara, Iuri Natriashvili – fractura la deget si hematom la ochiul drept, Georgi Kostashvili – comotie cerebrala, arcada dreapta sparta si un hematom, Daniel Tudosa – comotie, fisura de pomete si multiple hematoame, iar Kakhaber Uchava – fractura de mandibula.

De cealalta parte, oficialii dinamovisti sustin ca Mersoiu a suferit o fractura la coasta C7 (fapt infirmat insa de personalul medical), Flaviu Dobrea are comotie si Adrian Barbuliceanu fractura la deget.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.