Sport 13 Aprilie 2009 23:31
Nae Manea, directorul tehnic al giulestenilor, a ordonat retragerea de pe teren a echipei sale in minutul 70 al meciului de la Urziceni. Rapidul tocmai primise gol si ramasese in 10 oameni dupa doua decizii exagerate ale arbitrului Augustus Constantin.

Giulestenii conduceau cu 1-0 pe terenul Unirii in minutul 69, cand fundasul Ricardo Fernandes a degajat un balon din fata unui atacant al gazdelor.

Dupa cateva secunde, arbitrul Constantin a fluierat si a dictat o lovitura libera de la 20 de metri pentru gazde, apreciind ca fundasul portughez l-a lovit pe Rusescu dupa ce a lovit mingea. Reluarile tv nu au reusit sa demonstreze asta, ci doar ca atacantul a avut si el o intrare cam neortodoxa, la care Fernandes este posibil sa fi ripostat.

Portughezul s-a ales cu un cartonas galben, apoi, la aranjarea zidului, Constantin a apreciat ca Spadacio nu respecta distanta regulamentara si l-a avertizat, golgeterul Ligii I fiind eliminat, pentru ca mai primise un cartonas galben mai devreme.

Bilasco a executat si a marcat, iar rapidistii, la comanda lui Nae Manea s-au indreptat spre marginea terenului, cu intentia de a abandona jocul! Capitanul Vasile Maftei, dar si Lazar si Herea si-au tinut cu greu coechipierii in teren, refuzand sa paraseasca terenul, iar in cele din urma partida a fost reluata.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.