Sport 13 Aprilie 2009 22:58
Fostul international roman Gheorghe Hagi a declarat, duminica, la Iasi, ca este decis sa antreneze din nou din vara, insa a infirmat eventualele propuneri primite de la FRF pentru postul de selectioner, desi a admis ca nu ar refuza echipa nationala, transmite corespondentul NewsIn.

"Sunt hotarat sa antrenez din nou incepand din vara. Acum am terminat cu Academia de Fotbal si vreau sa antrenez. Daca va fi o oferta, o voi analiza cu atentie. Deocamdata, doar presa m-a propus la echipa nationala. Le multumesc celor care m-au propus sa fiu selectioner, dar decizia o vor lua cei de la FRF. Nu este o alegere usoara si sper sa se ia cea mai buna decizie. Pentru mine ar fi o onoare sa fiu antrenorul echipei nationale. Daca va fi sa primesc o oferta, o voi lua in considerare", a declarat Hagi, citat de NewsIn.

Fostul antrenor al Stelei a mai spus ca nu este normal ca echipa ros-albastra sa rateze viitoarea editie a cupelor europene.

"Atunci cand am plecat de la Steaua, am spus ca asa se va intampla. Din pacate, Steaua este intr-o situatie delicata si este nevoie de o analiza serioasa. Sper sa se schimbe ceva. Steaua este o echipa europeana si trebuie sa joace in Europa, deci nu ar fi normal sa rateze o cupa europeana", a fost de parere Hagi.

Editia a doua a Cupei Hagi pentru copiii de 11 ani - faza zonala Iasi a fost castigata duminica de Poli Iasi, care s-a impus in finala in fata echipei FCM Bacau, cu scorul de 4-2. Locul 3 a fost ocupat de FC Botosani. Hagi a acordat cupe si diplome echipelor de pe podium, iar la final a acordat si trei premii de excelenta. Primele doua clasate vor participa la finala de la Constanta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.