Sport 13 Aprilie 2009 14:19
Triplul campion olimpic de la Beijing, jamaicanul Usain Bolt, a declarat ca in copilarie a invatat cum sa isi faca o tigara de marijuana, din care a si fumat, acesta fiind un lucru obisnuit in tara sa, informeaza NewsIn
"In Jamaica cand esti copil inveti cum sa iti faci o tigara de marijuana. Toata lumea incearca marijuana, si eu am incercat, dar eram foarte tanar atunci. Nimeni din familia nu fumeaza", a explicat Bolt, care a mai spus ca este sigur de ceea ce spune si ca nu ii este teama de niciun control antidoping. Bolt a vorbit si despre ceea ce si-a propus pentru viitor: "Vreau sa devin o legenda, sa duc atletismul la o noua dimensiune".

Jamaicanul Usain Bolt a egalat la Beijing performanta americanului Carl Lewis de la Olimpiada din 1984, reusind sa se impuna atat in proba de 100 metri, cat si in cea de 200 de metri. In proba de 4x100 metri, echipa Jamaicai, din care Bolt a facut parte alaturi de Nesta Carter, Michael Frater si Asafa Powell, a stabilit un nou record mondial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.