Sport 13 Aprilie 2009 11:20
Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, sambata, dupa jocul cu FC Vaslui, scor 4-1, ca este foarte multumit de victorie, mai ales ca echipa sa venea dupa o infrangere si jucatorii s-au mobilizat foarte bine

"Ma bucur pentru victorie si nu pot decat sa imi felicit jucatorii. A fost un meci mai dur, dar cred ca am dominat si meritam victoria. Veneam dupa o infrangere, iar baietii au reactionat foarte bine. Am jucat un fotbal bun, chiar daca am evoluat impotriva unei echipe foarte bune. Cand Canu a luat al doilea galben, era normal ca Dinamo sa faca diferenta, tinand cont de ce jucatori are in teren. Nu stiu daca scorul e corect, dar ma bucur ca ne-am impus clar. FC Vaslui e o echipa buna si e greu sa o bati", a declarat Mircea Rednic, care a adaugat ca nu i se poate reprosa nimic arbitrului Ovidiu Hategan, informeaza NewsIn.

Antrenorul a tinut sa il felicite pe atacantul Marius Niculae, care a reusit sa marcheze de treo ori: "Marius a intrat botos, pentru ca nu a fost titular cu Universitatea Craiova, dar ma bucur ca a intrat bine in joc. Si-a facut datoria si e bine atat pentru el, cat si pentru echipa". Rednic a mai spus ca incidentul dintre preparatorul fizic al vasluienilor si masorul lui Dinamo a fost iscat de primul, care i-a jignit pe ros-albi si l-a imbrancit pe Constantin Danilescu.

Mircea Rednic a afirmat ca Dinamo trebuie sa treaca repede peste acest succes, pentru ca urmeaza un joc foarte important in Cupa Romaniei, cu Rapid, si isi doreste acest trofeu. Tehnicianul a dezvaluit ca Gabriel Tamas nu va juca nici in meciul cu giulestenii din cauza problemelor medicale, dar si ca va schimba echipa, incercand sa introduca jucatori mai odihniti.

Echipa antrenata de Mircea Rednic, Dinamo, a castigat sambata pe teren propriu meciul cu FC Vaslui, scor 4-1, din etapa a 24-a a Ligii I, rezultat in urma caruia a revenit pe primul loc in clasament, la trei puncte in fata formatiilor FC Timisoara si Unirea Urziceni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.