Sport 12 Aprilie 2009 16:04
Tenismena Sorana Carstea a ratat calificarea in finala turneului de la Marbella (Spania), dupa ce a fost invinsa, sambata, in semifinale de jucatoarea spaniola Carla Suarez Navarro, numarul 34 mondial, informeaza site-ul oficial al competitiei dotate cu premii in valoare de 500.000 de dolari

Carstea, numarul 42 mondial si favorita numarul 7 a turneului de la Marbella, a pierdut in trei seturi in fata favoritei numarul 5 a competitiei, Suarez Navarro, scor 2-6, 7-6, 2-6, la capatul unui meci care a durat doua ore si 42 de minute. In setul decisiv, tenismena din Romania a condus cu 2-0, dar apoi a pierdut 6 game-uri consecutiv, scrie NewsIn.

Pentru prezenta in semifinalele turneului spaniol, romanca va primi din partea organizatorilor un cec in valoare de 30.959 de dolari si 130 de puncte.

In cealalta semifinala, sarboaica Jelena Jankovic, numarul 4 mondial, o va intalni pe o alta reprezentanta a Spaniei, Anabel Medina Garrigues.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.