Sport 12 Aprilie 2009 15:11
Trei rugbisti de la Dinamo si cinci de la Farul au fost transportati la Spitalul de Urgenta Floreasca, dupa bataia generala de la meciul dintre cele doua echipe, doi dintre constanteni ramand internati dupa ce unul a fost diagnosticat cu comotie cerebrala, iar celalalt cu fractura de mandibula

Revoltata de incidentele de la acest meci, presedintele CS Dinamo, Elisabeta Lipa, a declarat: "Nu toleram asa ceva. Cine a gresit va plati. Avem imagini care vor fi analizate si urmeaza ca Federatia Romana de Rugby, prin intermediul Comisiilor, sa ia masurile care se impun in acest caz", informeaza NewsIn. Totodata, Lipa sustine ca dinamovistii au fost provocati, dupa ce unul din jucatorii georgieni ai Farului a facut gesturi obscene la adresa lor.

Potrivit unor surse, este posibil ca Politia sa se sesizeze in cazul celor doi jucatori ramasi in spital si sa demareze o ancheta, urmand ca rugbistii sa fie cercetati penal.

Jucatorii echipei RCJ Farul au parasit terenul in minutul 10 al derby-ului cu Dinamo, disputat sambata, in ultima etapa a sezonului regulat, dupa ce componentii celor doua formatii s-au luat la bataie. In minutul 5 al meciului, la scorul de 3-0 pentru Dinamo, in timpul unei gramezi, jucatorii echipei gazda au inceput sa isi loveasca adversarii, care au ripostat, ajungandu-se la o bataie generala. Arbitrul a eliminat doi dinamovisti, dar dupa alte 5 minute a fluierat finalul jocului, deoarece constantenii s-au retras de pe teren.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.