Sport 11 Aprilie 2009 15:55
Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, vineri, ca este convins ca esecul de la Craiova a fost un accident, si echipa din Stefan cel Mare vrea sa ramana pe primul loc in Liga I, desi intalneste pe FC Vaslui, o echipa puternica si cu experienta

"Sunt convins ca rezultatul de la Craiova a fost un accident. Venim dupa o infrangere si avem posibilitatea sa ne revansam in fata suporterilor. Vrem sa ramanem pe primul loc, chiar daca intalnim un adversar puternic, cu jucatori cu experienta, care au evoluat si in alte campionate", a spus Rednic, informeaza NewsIn.

In alta ordine de idei, tehnicianul dinamovist a negat speculatiile aparute in presa cu privire la posibila sa renuntare la banca gruparii din Stefan cel Mare dupa meciul din Banie: "As vrea ca toata lumea sa inteleaga odata pentru totdeauna ca Mircea Rednic este preocupat doar de Dinamo. Vad ca se tot vorbeste de Bruges, de oferte din Belgia. Nu s-a pus problema sa-mi dau demisia dupa rezultatul de la Craiova. Ma intereseaza doar Dinamo, viitorul meu este la Dinamo".

Partida Dinamo-FC Vaslui se va disputa, sambata, de la ora 20:30, pe arena din Stefan cel Mare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.