Sport 10 Aprilie 2009 01:23
Inainte de a veni in Ghencea, "Fiara“ nu obtinuse nicio performanta notabila in ultimele patru sezoane. Printre bornele negative ale lui Lacatus se numara o retrogradare cu Ceahlaul si o demitere de la divizionara B Intergaz.

Ros-albastriii traverseaza, in acest moment, cea mai grea perioada de dupa 1989. Locul opt, pe care il ocupa Steaua, scoate practic gruparea din Ghencea in afara cupelor europene. "Ar fi un dezastru daca Steaua nu s-ar califica nici in Cupa UEFA”, ne-a spus, ieri, fosta glorie Adrian Bumbescu.

Cu patronul aflat in arest preventiv, cu vestiarul aflat in opozitie fata de conducere, cu galeria preocupata de manifestarile anti-Gigi, echipa ar fi putut fi salvata doar de antrenor.

Insa si acesta a inceput sa fie pus la zid pentru rezultatele slabe. O scurta analiza pe cariera sa arata ca "Fiara” a avut performante doar atunci cand a fost ajutat de echipa sau de conducere. In momentele critice, el a dat gres.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.