Sport 10 Aprilie 2009 01:08
Septuplul campion mondial nu va mai sta la boxele scuderiei italiene la urmatoarele doua Grand Prix-uri. Criza si la McLaren, care ar putea fi suspendata din Formula 1.

Michael Schumacher, consilier special la Ferrari, a fost criticat de presa germana dupa ce monoposturile scuderiei au avut evolutii dezastruoase in primele doua Grand Prix-uri ale sezonului, Australia si Malaiezia.

In timpul Marelui Premiu al Malaieziei, Schumacher, care s-a retras din activitate la sfarsitul anului 2006, a fost criticat cu virulenta si de doi fosti piloti, consilieri ai televiziunii germane, singurul care i-a luat apararea fiind Niki Lauda. Reactia septuplului campion mondial de Formula 1 a fost virulenta.

El a anuntat, printr-un purtator de cuvant, citat de "Bild“, ca Schumi nu va face deplasarea cu echipa pentru urmatoarele doua curse ale sezonului, din China si Bahrain.

Germanul a lipsit, de asemenea, si la reuniunea de urgenta de la Maranello de la inceputul acestei saptamani, in care s-a decis, printre altele, modificarea monopostului prin montarea unor difuzoare similare cu cele prin care debutanta Brawn BP a lasat in oglinda retrovizoare celelalte scuderii.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.