Sport 10 Aprilie 2009 01:03
Antrenorul lui Sahtior crede ca Sahtior sau Dinamo Kiev va juca finala Cupei UEFA, programata in Turcia. Asaltul sferturilor incepe azi.

Momentul istoric din 2006 al romanilor, cand Steaua si Rapid s-au calificat in sferturile de finala ale Cupei UEFA, il traiesc ucrainenii in 2009, Sahtior Donetk si Dinamo Kiev jucand joi seara primele manse in a doua competitie europeana a cluburilor.

Trupa lui Lucescu si Rat vine dupa o infrangere in campionat cu Metalurg Zaporojie (0-1), iar acum primeste acasa pe Olympique Marseille, echipa clasata a doua in campionatul Frantei. Sarbul Igor Djuljaj este singura absenta a ucrainenilor, in timp ce oaspetii nu-l vor folosi pe fostul fotbalist al Sahtiorului, brazilianul Brandao.

La randul ei, Dinamo Kiev joaca impotriva unei echipe din Hexagon, PSG, dar in deplasare, iar Lucescu crede ca una dintre cele doua formatii ucrainene va ajunge sa joace finala de la Istanbul.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.