Atacantul dinamovist Claudiu Niculescu a declarat ieri ca va refuza un transfer la o echipa din Asia pentru a nu pierde contactul cu echipa nationala, in care a debutat intr-un meci oficial in intalnirea din deplasare cu Olanda din preliminariile CM 2006. "Daca vor fi oferte de transfer, iar clubul si eu vom fi multumiti, atunci voi face acest pas. Am si eu o varsta la care trebuie sa ma gandesc la partea financiara. Dar nu cred ca as putea pleca in Asia, de exemplu. O sa refuz banii de acolo pentru echipa nationala. De abia am intrat acolo si acum sa plec?", a spus Niculescu la festivitatea acordarii premiilor pentru cei mai buni fotbalisti ai editiei 2004-2005 a Diviziei A organizata de Radio Romania Actualitati. Intrebat daca exista vreo oferta de la Vitesse Arnhem, atacantul a raspuns: "Sanse sa-mi iau Vitesse sunt de unu la suta, pentru ca eu nu stiu nimic deocamdata".

Niculescu a adaugat ca spera sa se gaseasca o solutie pentru ca fosta sa echipa, Universitatea Craiova, retrogradata in Divizia B, sa evolueze si in sezonul urmator in Divizia A. Atacantul Sportului Studentesc, Gigel Bucur, a declarat ca isi doreste sa se transfere in aceasta vara in strainatate sau la un club puternic din Divizia A. "Momentan sunt in joc de glezne, astept o oferta care sa multumeasca si conducerea. Prioritar ar fi o echipa din strainatate, dar nu as refuza nici o echipa de top din Divizia A. Steaua, Rapid, Dinamo, oricare... cine ofera mai mult, acolo ma duc. A venit timpul sa plec, cred ca am stat destul la Sportul. Daca nu plec anul asta, atunci cand?", a spus Bucur care, alaturi de Niculescu, a ocupat prima pozitie in clasamentul golgeterilor, cu 21 de goluri marcate.

Prezent si el la decernarea premiilor Radio Romania Actualitati, mijlocasul stelist Dorinel Munteanu a declarat ca ar fi bine ca patronul Gigi Becali sa instaleze cat mai repede un antrenor la echipa, precizand ca ar fi benefica instalarea lui Hagi. "Hagi e o personalitate marcanta, e cum spuneti voi, "Regele", si numirea lui la Steaua ar fi benefica pentru fotbalul romanesc", a subliniat Munteanu, al doilea jucator al campionatului, dupa Gh. Bucur si inaintea lui Cl. Niculescu. Clasamentul celor mai buni arbitri ai editiei 2004-2005 intocmit tot de postul public de radio l-a avut pe prima pozitie pe Alexandru Tudor, locurile doi si trei revenindu-le lui Marian Salomir, respectiv Cristian Balaj.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.