La numai o zi de la incheierea campionatului, conducatorii clubului Dinamo s-au strans pentru a analiza si trece in revista ce a fost, dar si pentru planuri de viitor, care incep cu programul de pregatire precompetitional. Sedinta bosilor din Sos. Stefan cel Mare a confirmat pentru prima oara transferul jucatorilor de la Universitatea Craiova - Plesan, Guso, Iordache, Moti si Daouda, cel de-al saselea jucator din Banie, Muragn, fiind imprumutat la FC Arges.

Ioan Andone, reconfirmat in functia de antrenor, a "inventariat" lotul de jucatori si posturile care trebuie intarite, lista noilor achizitii ramanand deschisa. Cum turneul din Franta s-ar putea sa cada, formatiile Lyon si Lille pe care "cainii" contau sa le aiba ca adversare in partidele amicale, francezii motivand programul incarcat, este posibil ca el sa fie mutat in Elvetia si Anglia, dar nimic nu este inca stabilit. Zilele urmatoare vor marca un moment de varf in viata gruparii. Comitetul Director va definitiva organigrama clubului si alegerea presedintelui executiv, functie pe care si-o disputa actualul administrator delegat Cornel Dinu, sustinut de presedintele Nicolae Badea si Ioan Becali.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.