Pe fondul aminarii negocierilor dintre patronul Stelei si Gica Hagi, varianta revenirii lui Zenga prinde contur. Desi italianul a refuzat sa comenteze, secundul Pedrazzini a afirmat ca el si fostul portar ar agrea o eventuala intoarcere in Ghencea.

Dincolo de euforia "ros-albastrilor", in Ghencea a mai ramas un semn de intrebare. Cine va fi noul antrenor al echipei? Dumitru Dumitriu are sanse doar daca patronul echipei nu reuseste sa bifeze nici un nume de pe lista care se schimba de la o zi la alta. De altfel, acesta a spus in cadrul unei emisiuni televizate ca, daca nu va ajunge la un acord cu Gica Hagi, ii va cere lui Walter Zenga sa revina. Totusi, ieri seara, Hagi si patronul Stelei s-au intilnit pentru a discuta termenii unui eventual contract. In aceste conditii, varianta revenirii lui Zenga capata greutate, mai ales ca secundul sau a declarat ca vede mai multa disponibilitate decit obstacole.

"Este bine pentru noi ca sintem o varianta, ne bucuram, dar trebuie ca Becali sa discute cu Zenga, nu iau eu decizia. Daca m-as intoarce? Daca se vor intelege, cred ca da, Walter este foarte multumit sa munceasca pentru Steaua, nu vor fi probleme. Sint lucruri care se intimpla in viata unui antrenor, sa fie dat afara, dar acum sint la trecut. Echipa a cistigat titlul, acum este altceva", a afirmat Massimo Pedrazzini. Pe de alta parte, patronul Stelei s-a limitat sa precizeze: "Ba e Hagi, ba e Zenga, o sa vedem noi care va fi. Eu nu presez pe nimeni. Eu sint ala presat. Echipa are nevoie de antrenor, are nevoie de program, avem atitea de facut cu pregatirile".

Haita de ciini

Nici Dinamo nu pierde timpul. Ceea ce se stia de ceva vreme a fost confirmat ieri. Astfel, printre elevii lui Andone se vor numara de acum incolo cinci olteni: Plesan, Guso, Daouda, Moti si Iordache. Mai mult, detinatorii cupei si-au rechemat la lot o serie de jucatori imprumutati la alte echipe in sezonul abia incheiat: Cristi si Vlad Munteanu (FC National), Claudiu Dragan (Universitatea Craiova), Szabolcs Perenyi (Jiul Petrosani), plus Ciubotariu, Laurentiu Opriceana si Mircea Oltean. Intarirea promisa de gruparea din Stefan cel Mare nu a avut loc doar la nivelul jucatorilor, ci si al conducatorilor, Cristi Borcea confirmind ca numarul actionarilor s-a marit la noua, Ioan Becali fiind unul dintre nou-veniti. "Ros-albii" au primit vacanta pina pe 27 iunie, data reunirii.

Gazon nou la Steaua

Dupa multe promisiuni urmate de aminari, se pare ca gazonul din Ghencea va fi schimbat. Desi este folosit ca motiv participarea Stelei in preliminariile Ligii Campionilor, refacerea terenului este clauza a contractului de inchiriere incheiat cu MApN, care expira in noiembrie. Iar acest lucru a fost subliniat de ministrul Teodor Atanasiu inca din luna aprilie. Noul gazon nu va fi instalat pina la inceperea sezonului urmator, astfel incit "ros-albastrii" vor fi nevoiti sa dispute meciurile de la inceput pe un alt stadion, lucru confirmat de Valeriu Argaseala.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.