Sport 8 Aprilie 2009 14:55
Gigi Becali i-a spus, marti, lui Catalin Dancu, avocatul care l-a vizitat in arestul Directiei de Cercetari Penale, ca nu crede ca arestarea sa este una politica si ca il deranjeaza astfel de comentarii.

Finantatorul Stelei ar mai fi spus ca nu crede ca ar fi vorba de implicarea presedintelui sau de vreun joc politic in dosarul sau, asa cum s-a afirmat pe posturile de televiziune.

Patronul Stelei ar fi precizat ca se simte bine si nu a vrut sa comenteze decizia Tribunalului de a-l mentine in arest.

Avocatul Catalin Dancu a mai afirmat ca Becali a facut cerere sa poata sa se uite mai mult timp la televizor, el declarandu-se multumit de conditiile din arest si de amabilitatea celorlalti din celula, relateaza NewsIn.

Avocatii lui Becali vor depune, miercuri, la Judecatoria Sectorului 1, o cerere de eliberare sub control judiciar in cazul finantatorului Stelei, potrivit aparatorului Catalin Dancu.

Gigi Becali va ramane in arest, a decis definitiv, luni seara, Tribunalul Bucuresti, care a hotarat sa respinga toate recursurile facute de inculpati in dosarul sechestrarii a trei persoane care i-au furat masina finantatorului Stelei.

Decizia este definitiva, astfel incat finantatorul Stelei si celelalte patru persoane care au mai primit mandat de la Judecatorie vor petrece Pastele in arest.

Un singur inculpat din acest dosar, Marius Giavela, administratorul barului din Pipera, va ramane in libertate, instanta respingand recursul procurorilor.

Gigi Becali a fost dus inapoi in arestul Directiei Cercetari Penale, dupa ce recursul privind arestarea finantatorului Stelei s-a judecat.

Gigi Becali a fost retinut de procurori, joi, 2 aprilie, la ora 13.00, potrivit Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu alte patru persoane, ulterior, fiind retinut o a sasea persoana. Cea de-a saptea persoana cautata de politisti nu a fost gasita, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.

Acuzat de savarsirea a trei infractiuni de lipsire de libertate in mod ilegal, Gigi Becali a fost, apoi, arestat preventiv, vineri, 3 aprilie, de catre magistratii Judecatoriei Sectorului 1.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.