Sport 8 Aprilie 2009 14:10
Antrenorul formatiei FC Brasov, Razvan Lucescu, a declarat, marti, ca timpul scurt de refacere pe care l-au avut jucatorii sai dupa meciul din etapa a 22-a il determina sa aprecieze ca obtinerea unui punct contra gruparii CS Otopeni "ar fi un rezultat pozitiv", transmite NewsIn

"Meciul cu Otopeniul este unul complicat pentru ca venim dupa jocul de duminica seara, in care intensitatea a fost foarte mare si timpul de refacere mult prea scurt. Otopeniul este o echipa care, chiar daca e pe penultimul loc, a jucat un fotbal bun in retur, a avut rezultate inportante si asta nu baricandandu-se in aparare, ci reusind sa puna probleme adversarului. Importanta ar fi o victorie pentru noi, dar, daca nu se va putea, si va fi doar un egal, ar fi totusi un rezultat pozitiv, insa mergem sa castigam cu Otopeniul", a spus Razvan Lucescu.

Tehnicianul gruparii de sub Tampa nu se va putea baza in meciul cu CS Otopeni pe serviciile lui Roman, Sburlea si Buga, toti accidentati, si nici pe Nicolae Constantin, suspendat pentru cumul de cartonase galbene.
Razvan Lucescu nu va sta pe banca echipei sale la meciul contra formatiei CS Otopeni, din cauza faptului ca fost suspendat o etapa de Comisia de Disciplina a FRF si amendat cu 300 de lei, dupa ce a fost trimis in tribune de centralul Victor Berbecaru la meciul dintre FC Brasov si Gaz Metan Medias, scor 2-1, pentru proteste la adresa brigazii de arbitri.

In incheiere, Razvan Lucescu a apreciat ca "nivelul fotbalului romanesc nu a scazut, desi rezultatele din cupele europene m-ar putea contrazice, dar daca analizam rezultatele din campionat si vedem echilibrul la care s-a ajuns, pana si cei mai rautaciosi trebuie sa accepte ca se joaca intr-un ritm bun si ca exista suspans, nu suntem departe de celelelate meciuri din campionatele puternice".

FC Brasov va intalni formatia CS Otopeni, in deplasare, miercuri, de la ora 15:00, in cadrul unui meci din etapa a 23-a.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.