Sport 8 Aprilie 2009 11:36
Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, marti, ca jucatorii sai nu au avut timp sa sarbatoreasca victoria din derby-ul cu Rapid pentru ca au pregatit intens partida cu Universitatea Craiova, care este la fel de importanta

"Suntem pregatiti pentru jocul cu Universitatea Craiova si nu avem timp de sarbatorit. Am castigat un meci important cu Rapid, urmeaza altul si mai important, tinand cont si de ce atmosfera va fi in Banie. Trebuie sa demonstram ca echipa noastra este foarte buna. Cei de la Craiova au jucatori buni, evolueaza fara presiune, stau bine in teren si au calitate in grup. Florin Costea imi place foarte mult, iar mijlocul lor este foarte solid. Sunt o echipa care joaca foarte bine", a declarat Mircea Rednic, care a vorbit si despre declaratiile lui Dorel Stoica, cel care a spus ca oltenii vor sa faca meciul vietii contra alb-rosiilor: "Contra noastra fiecare isi doreste sa faca meciul vietii sale si apoi sa se lase de fotbal", informeaza NewsIn.

Antrenorul gruparii din Stefan cel Mare a comentat si acuzatiile referitoare la meciul cu Rapid, despre care unii au spus ca a fost aranjat: "Ba se zice ca am fost ajutati, ba ca suntem drogati. Am fost antrenor la Rapid si meciul cu Dinamo era cel mai important pentru ei, nu se pune problema de blat. Se spune ca echipa mea joaca prost, ba ca e blat cu nu stiu cine, vad ca deranjeaza ca Dinamo este pe primul loc. Cred ca trebuie sa castigam cu 10-0 in Ghencea ca sa zica si lumea ca jucam bine".

Atacantul dinamovistilor, Claudiu Niculescu, este si el de parere ca jocul cu Universitatea Craiova este foarte important, mai ales ca Dinamo va juca impotriva unei formatii extrem de periculoase, cu jucatori de valoare. "Craiova este o echipa pe val, s-a vazut asta si in meciul cu CFR Cluj, cand a dat patru goluri. Nu degeaba au atatia jucatori la echipele nationale", a spus Niculescu, care a mai afirmat ca si-ar dori sa marcheze un gol pe stadionul Ion Oblemenco, pentru ca de cand s-a transferat de la Universitatea nu a reusit sa marcheze pe aceasta arena.

Jucatorii echipei Dinamo au efectuat marti dimineata un antrenament la care Mircea Rednic a avut la dispozitie 25 de jucatori, dintre care doar 20 vor face deplasarea la Craiova. Florin Bratu si Sergiu Homei s-au antrenat separat si au efectuat doar alergari usoare, in timp ce Cisti Pulhac s-a antrenat cot la cot cu coechipierii sai. Fundasul s-a accidentat la inceputul lunii octombrie si a revenit la antrenamente in luna martie, dar abia acum a putut face o sedinta de pregatire la capacitate maxima.

Meciul dintre Universitatea Craiova si Dinamo, din etapa a 23-a a Ligii I, se va disputa miercuri, de la ora 21:00, pe stadionul Ion Oblemenco din Banie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.