Sport 7 Aprilie 2009 00:32
Capitanul Rapidului, Vasile Maftei, a declarat, luni, ca restantele fata de jucatorii giulesteni nu au fost inca achitate si a adaugat ca in urma infrangerii cu Dinamo gruparea de sub Grant a iesit si din cursa pentru castigarea titlului in acest sezon, infirmand posibilitatea unui aranjament la meciul de sambata, relateaza NewsIn.

"Nu mai avem sanse la titlu, ne-a batut si Dinamo acum. La inceputul returului eram morti si ingropati, si acum sa luam titlul?

Obiectivul nostru este un loc intre primele 6. Problemele financiare nu s-au rezolvat la noi. Exista restante de doua luni la jucatori, exista restante la chirii, la prime, la tot. Din pacate nu s-a rezolvat nimic", a spus Maftei, care a negat cu vehementa un posibil aranjament la meciul cu Dinamo:

"Cine spune ca nu am jucat corect cu Dinamo, nu se pricepe la fotbal. Cum sa nu jucam pe bune, cand o eventuala victorie ne aducea la doua puncte de primul loc. La meciurile astea nu au cum sa aiba loc aranjamente"


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.