Sport 7 Aprilie 2009 00:27
Presedintele Federatiei Romane de Gimnastica, Adrian Stoica, este de parere ca Europenele au venit mult prea repede dupa Jocurile Olimpice.

Gimnastica feminina, sport cu tra­ditie in Romania, este intr-un re­gres vizibil. Dovada sunt rezultatele ob­tinute de elevele lui Nicolae For­min­te la recent incheiatele Eu­­ropene de la Mi­lano: doar o medalie de argint si una de bronz.

Desi obiecti­vul stabilit de fe­deratie a fost realizat, una-doua me­da­lii, evolutiile gimnastelor romane au fost totusi departe de asteptari. Daca Forminte pu­ne rezultatele pe sea­ma acci­den­ta­ri­lor, presedintele FRG a remarcat la spor­tivi lipsa chefului de concurs.

"A fost un concurs greu, in care s-au produs multe ratari si nu s-a profitat de unele oportunitati bune de a avea re­zul­tate mai performante. Concursul a ve­nit poate prea devreme dupa Jo­cu­rile Olimpice, astfel ca gimnastii nu prea au avut chef de a concura.

Au fost si probleme de arbitraj, dar sper sa se co­rec­teze toate. Obiec­tivul nostru a fost in­de­plinit, dar re­pet, avem o mahnire ex­traordinara din cauza anu­mitor ra­tari. Este ade­va­rat ca unii spor­tivi au si probleme de sa­natate, ti­nem cont de acest aspect“, a declarat presedintele Fe­deratiei Ro­ma­ne de Gimnastica, Adrian Stoica.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.