Sport 7 Aprilie 2009 00:12
Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti acuza clubul Steaua de manipulare.

In legatura cu cele intamplate la meciul dintre Steaua si Gloria Bistrita, in tribunele stadionului Ghencea, Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti a dat urmatorul comunicat:

"Suporterii" care si-au manifestat sprijinul fatis fata de Gigi Becali la meciul de sambata seara NU sunt suporteri stelisti. Asa cum o buna parte a presei a relatat deja, cu cateva zile inaintea partidei, oficiali ai clubului Steaua au impartit gratuit bilete la tribuna I si a II-a unor persoane (de regula, membri PNG) din localitati si zone de referinta precum Stefanesti, Voluntari sau Bolintin. Aceste persoane au fost aduse la meci cu scopul declarat de a-l sustine pe Gigi Becali, ca urmare a arestarii acestuia, de a bruia protestele celorlalti suporteri stelisti si de a crea impresia ca fanii Stelei sunt alaturi de Gigi Becali.

Cele 3 bannere de sustinere la adresa lui Gigi Becali ("Orgolios si uneori ciudat, pentru acest abuz trebuie aparat", "Eliberati-l pe Gigi" si "Libertate pentru Gigi Becali") NU sunt opera unor suporteri stelisti.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.