Sport 7 Aprilie 2009 23:47
Finantatorul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat luni, agentiei NewsIn, ca arbitrul Crisitian Balaj reprezinta garantia corectitudinii in meciul pe care alb-albastrii il vor sustine contra formatiei Dinamo, in cadrul etapei a 23-a.

"Ma asteptam sa fie ales Cristi Balaj. Este un arbitru bun care nu poate fi contactat de departamentul butoane al celor de la Dinamo. Chiar daca ne-a mai arbitrat in 2001 si 2003, cand am pierdut, acum noi vom invinge", a spus Adrian Mititelu, citat de NewsIn.

Arbitrul Cristi Balaj a fost desemnat sa conduca la centru partida dintre Universitatea Craiova si Dinamo, unul dintre derby-urile rundei cu numarul 23 din Liga I, au declarat luni pentru NewsIn surse din CCA.
Cristian Balaj a mai arbitrat in cariera alte doua partide intre Universitatea Craiova si Dinamo, ambele disputate pe stadionul Ion Oblemenco, si de fiecare data bucurestenii s-au impus. Primul joc s-a disputat la data de 13 octombrie 2001, iar dinamovistii au castigat cu scorul de 2-0, in timp ce a doua partida a avut loc la 28 septembrie 2003, cand ros-albii s-au impus cu scorul de 1-0.

Universitatea Craiova va intalni miercuri formatia Dinamo, de la ora 21:00, in cadrul unui meci programat in cadrul etapei a 23-a.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.