Sport 7 Aprilie 2009 23:42
Atacantul olandez Robin van Persie se confrunta cu o leziune la muschii inghinali si nu este apt pentru meciul pe care echipa sa, Arsenal Londra, il va disputa, marti, in deplasare, cu gruparea spaniola Villarreal, in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor, informeaza BBC.

Golgheterul din acest sezon al formatiei pregatite de Arsene Wenger s-a accidentat in confruntarea pe care nationala Olandei a sustinut-o impotriva Macedoniei, in preliminariire Cupei Mondiale 2010, si a ratat intalnirea cu Manchester City, din campionat.

Initial, staff-ul medical al echipei londoneze a anutat ca jucatorul batav in varsta de 25 de ani va fi apt pentru confruntare cu Villarreal, insa, ulterior, acesta a precizat ca atacantul va trebui sa mai stea departe de gazon pentru inca o saptamana.

Pentru meciul cu gruparea spaniola, Arsenal nu va putea conta nici pe serviciile lui Eduardo si Abou Diaby, ambii accidentati, in timp ce Arsavin nu are drept de joc.

La Villarreal, care va primi marti vizita formatiei britanice in turul sferturilor Ligii Campionilor, va lipsi mijlocasul Santi Cazorla, accidentat grav in etapa precedenta din Primera Division, cu Almeria.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.