Sport 7 Aprilie 2009 23:39
Directorul Scolii Federale de Antrenori, Mircea Radulescu, a declarat luni ca noul tehnician al lui CFR Cluj, Antonio Conceicao, poate sta pe banca tehnica la meciul de marti cu Poli Iasi, in ciuda faptului ca acordul sau cu echipa ardeleana nu a fost inca inregistrat la FRF.

"Antonio Conceicao poate sta pe banca tehnica in meciul cu Poli Iasi, chiar daca nu i-a fost inregistrat contractul la Federatie. Tinand cont ca abia duminica a fost numit si meciul este marti, poate sta pe banca, iar CFR are teremen 14 zile sa aduca toate actele necesare in acest sens", a explicat Mircea Radulescu, luni, pentru NewsIn.

Mircea Radulescu a precizat ca pentru definitivarea situatiei legale este nevoie de rezilierea contractului cu Ales Jindra, precum si de rezilierea pe care portughezul a avut-o la ultimul club la care a lucrat. La acestea trebuie sa se mai adauge si copia dupa licenta PRO a lusitanului.

Seful Scolii Federale de Antrenori a salutat faptul ca CFR a ales de aceasta data sa respecte calea legala la numirea noului antrenor, criticandu-l totodata pe Uhrin pentru ca a acceptat subterfugiul numirii in postura de consilier sportiv. "Oricum, ma bucur ca CFR a intrat in sfarsit in legalitate. Ma intreb si eu de ce Uhrin a acceptat sa lucreze fara un contract de antrenor. S-a demonstrat ca nu a avut oferte serioase de a antrena, din moment ce a acceptat aceasta oferta a CFR-ului. A fost un episod trist, dar asta nu inseamna ca nu-l admir pe Uhrin. E un antrenor bine pregatit, a aratat asta si la Timisoara", a declarat Mircea Radulescu.

In alta ordine de idei, Dusan Uhrin Jr urmeaza sa isi primeasca in aceste zile salariile pe lunile martie si aprilie, la fel ca si antrenorul Ales Jindra.

Oficialii clubului CFR Cluj au decis duminica dimineata sa se desparta de consilierul sportiv Dusan Uhrin si de antrenorul Ales Jindra, dupa doar 5 etape in care cei doi au condus formatia din Gruia, iar in locul lor l-au numit pe portughezul Antonio Conceicao. Lusitanul, care a antrenat ultima oara gruparea Trofense din Portugalia, a fost prezent in tribune la meciul dintre CFR Cluj si FC Vaslui, scor 3-0, din etapa a 22-a a Ligii I.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.