Sport 6 Aprilie 2009 01:18
Antrenorul Nicolo Napoli si managerul general Ilie Balaci au declarat duminica, dupa succesul cu Otelul, ca vor ca Universitatea Craiova sa continue seria victoriilor si in meciul cu Dinamo, pe care ei il considera cea mai importanta confruntare din acest campionat, transmite corespondentul NewsIn.

"Am fost mai buni ca ei si meritam sa castigam. Craiova trece printr-o perioada foarte buna si sper sa continue seria victoriilor si miercuri, cu Dinamo, cand pentru noi va fi meciul sezonului. O victorie este posibila si ar putea sa ne apropie de obiectivul nostru, un loc in cupele europene", a declarat Ilie Balaci, duminica, imediat dupa meciul Otelul-Universitatea Craiova, scor 0-2.

La randul sau, antrenorul Nicolo Napoli a comentat: "A fost un joc bun al echipei mele si am obtinut o victorie meritata cu Otelul, in fata unei echipe care nu este usor de invins. Vine meciul cu Dinamo, ne gandim deja la el, si am la dispozitie doua zile ca sa il pregatesc".

O opinie asemanatoare a avut si capitanul oltenilor, Dorel Stoica. "Otelul este o echipa care pierde greu pe terenul propriu. Ma bucur ca i-am invins si am obtinut o victorie meritata. Pentru atingerea obiectivului avem neaparat nevoie de o victorie cu Dinamo", a spus Stoica.

Altfel, galeria Otelului l-a apostrofat pe Dorel Stoica pentru prestatia de la ultimele doua meciuri ale nationalei. "Babo, lasa-te de fotbal, ne-ai nenorocit la Constanta", i-au strigat moldovenii, in momentul in care fotbalistul se pregatea sa urce in autocar. Furios, Stoica le-a replicat: "V-au mancat meciul dinamovistii, nu eu". "Nu sunt omul lui Piturca, am meritat convocarea", a mai ripostat Stoica.

Prezent la acest meci pentru a o urmari pe Universitatea Craiova, antrenorul dinamovist Mircea Rednic a fost ironic atunci cand reprezentantii mass-media l-au intrebat daca a venit sa isi ia masuri pentru meciul de miercuri. "Am venit sa o studiez pe Universitatea Craiova. Ce masuri sa iau, de pantofi, de costum? Nu-i nimic special, i-am vazut si atata tot", a replicat Rednic.

Universitatea Craiova s-a impus duminica, in deplasare, in fata echipei Otelul Galati, cu scorul de 2-0, intr-un meci jucat in etapa a 22-a a Ligii I.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.