Sport 6 Aprilie 2009 01:06
Dinamo a castigat la pas al 100-lea derby cu Rapid si se apropie de Liga Campionilor.

Liderul din Liga I si-a revenit la timp: 3-0 cu Rapid, sam­bata, intr-un meci care ar fi putut da peste cap toate calculele dinamovistilor, legate de titlu si de partici­parea in UEFA Champions League. "Cainii rosii" au parut ca n-au adversar, oas­petii fiind "in meci" doar in prima jumatate de ora. Dan­ciulescu i-a mai dat o palma morala lui Piturca, M. Niculae s-a trecut si el, dupa o bara, pe lista marcatorilor, iar Ad. Cristea a stabilit un scor de forfait. Dinamo ramane in pole-position pentru campio­nat, iar Rapid asteapta revansa in Cupa Romaniei.

Victoria categorica a lui Dinamo i-a dat apa la moara lui Borcea. "Noua meciurile astea ne plac, am dat si marcatorii, doua varfuri plus Cristea. Am spus 3-1, am gresit, dar asta este, a fost bine pentru noi. Baietii au vrut sa demonstreze ca sunt cei mai buni din Romania.

Dinamo, in meciurile importante, se concentreaza foarte bine. Cristea este printre cei mai buni din Romania, il vad titular la Nationala. Torje a fost cel mai bun de pe teren. Toti au jucat extraordinar", a declarat Borcea, dupa care a mai lasat din aroganta: "Ne vom bucura mai mult cand vom fi matematic campioni". In schimb, Rednic a stiut sa-si scoata in evidenta meritele.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.