Suporterii Jiului au chefuit la restaurantul lui Raj Tunaru

Sute de oameni au iesit, simbata seara, pe strazile din Petrosani pentru a-i intimpina pe fotbalistii de la Jiul, reveniti dupa sapte ani in Divizia A. Promovarea "minerilor" va fi sarbatorita azi cu mare fast, la cel mai luxos hotel din Masivul Paring, proprietate a lui Alin Simota. Jiul se intoarce dupa multe cazne in Divizia A, unde n-a mai fost de pe vremea cind Miron Cozma taia si spinzura in Valea Jiului.

Suporterii care au insotit echipa la Dej au petrecut ore in sir, la revenirea in Petrosani, intr-un restaurant care-i apartine fostului deputat Raj Tunaru. La partida de la Dej au fost prezenti aproape 200 de suporteri ai Jiului. Acestia au efectuat deplasarea cu doua autocare si cu masinile personale. La finalul meciului, "ortacii" au declansat fiesta. Fanii au cintat, au dansat si au baut bere in nestire. Cel mai aclamat jucator de la Jiul a fost Damian Militaru, liderul echipei. Poreclit "Carbune", Militaru a jucat in trecut, cu Steaua, in grupele Ligii Campionilor.

Prima totala de 20.000 de euro

Promovarea in Divizia A le-a bagat jucatorilor in buzunare cite 15 milioane de lei. Dupa jocul de simbata, sponsorii au decis sa pluseze pina la suma totala de 20.000 de euro. Patronul echipei, Alin Simota, isi face planuri de viitor: "Trebuie sa achizitionam cel putin cinci jucatori. Nici nu ma gindesc sa vind locul in Divizia A". Conducerea Jiului a demarat lucrarile de modernizare la stadionul din Petrosani. Sefii "minerilor" doresc sa achizitioneze un autocar modern, dotat cu aer conditionat si televizoare cu plasma.

Sabau contesta

Performanta Jiului, grupare acuzata de blaturi in numeroase rinduri, este contestata de oficialii echipei Gaz Metan Medias, formatia cu care petrosanenii s-au luptat pina-n ultima etapa. Jiul a promovat in Divizia A datorita golaverajului superior. "Promovarea s-a cumparat, nu s-a cistigat! Indiferent de ce se intimpla pe teren, Jiul trebuia sa promoveze! Doar trei-patru echipe din Divizia B au jucat corect in aceasta editie de campionat. Eu am constiinta impacata ca am evoluat "pe bune"", a rabufnit Nelutu la final.
Fostul international a jucat pe toata durata reprizei secunde in meciul cu CS Deva. Mediesenii au sperat ca Jiul se va impiedica la Dej. Jucatorii de rezerva de la Gaz Metan au tinut linga ei, pe banca, un aparat de radio prin intermediul caruia erau la curent cu evolutia scorului in celalalt meci.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.