Sport 4 Aprilie 2009 18:07
Mai multi dintre jucatorii Stelei au declarat, vineri, ca il sustin pe finantatorul echipei, Gigi Becali, care a fost arestat, si spera sa il faca sa mai uite de probleme obtinand o victorie in partida cu Gloria Bistrita

Jucatorii Stelei si-au exprimat sustinerea fata de patronul Gigi Becali
Mai multi dintre jucatorii Stelei au declarat, vineri, ca il sustin pe finantatorul echipei, Gigi Becali, care a fost arestat, si spera sa il faca sa mai uite de probleme obtinand o victorie in partida cu Gloria Bistrita, informeaza site-ul oficial al ros-albastrilor.

"Cetatenii romani nu mai pot avea incredere in institutiile statului. Nu mai poti iesi cu familia pe strada, la cumparaturi, in oras, nu mai poti parca masina. Se da credit hotilor si criminalilor, care sunt sustinuti de Politie, institutie care ia bani din buzunarele noastre. Infractorii sunt in libertate, iar un om care si-a recuperat masina furata a fost arestat. Toata echipa este dezgustata de ceea ce s-a intamplat", a declarat capitanul Sorin Ghionea, care a fost completat de mijlocasul Florin Lovin: "Stim ca patronul nu se gandeste acum prea mult la fotbal, dar sper sa ii alinam tristetea cu victorii in partidele din campionat".

Dorin Goian a caracterizat si el in termeni duri actiunea Politiei in ceea ce il priveste pe Becali: "Traim intr-o tara pe care nu o pot descrie in mod decent, in care hotii au ajuns sa depuna plangeri. Este incredibil ce se intampla, pentru ca sunt o multime de violatori si criminali judecati in libertate, iar Gigi Becali, care a facut multe lucruri bune, a ajuns sa fie inchis pentru ca i s-a furat masina. Sper sa scape cat mai repede, pentru ca i s-a facut o nedreptate".

Banel Nicolita, Alexandru Tudose, Razvan Ochirosii, Bogdan Stancu, Andrei Ionescu si Mihaita Plesan l-au incurajat si ei pe finantatorul Stelei si spera sa isi rezolve problemele cat mai repede, ei avand incredere ca justitia va face in cele din urma dreptate.

Nici jucatorii straini ai Stelei nu au ramas indiferenti la situatia patronului, iar Dayro Moreno, unul dintre preferatii lui Gigi Becali, a spus: "Sper ca patronul sa fie puternic. Suntem alaturi de el, iar o victorie cu Bistrita i-o vom dedica, ca sa ii dea putere acolo unde se afla". Columbienii Juan Carlos Toja si Robinson Zapata spera ca Gigi Becali sa iasa cat mai curand din arest si sa mearga langa familia sa, Antonio Semedo vrea ca latifundiarul sa revina cat mai repede langa echipa, in timp ce polonezul Pawel Golanski a precizat: "Vom juca meciurile pentru patron si speram sa ii dedicam cat mai multe victorii".

Acuzat de savarsirea a trei infractiuni de lipsire de libertate in mod ilegal, Gigi Becali a fost arestat preventiv, pentru 29 de zile, la 3 aprilie, de catre magistratii Judecatoriei Sectorului 1, decizia fiind deja atacata de avocatii acestuia la Tribunalul Bucuresti. Totodata, au primit mandate alte patru persoane acuzate de savarsirea acelorasi infractiuni: Catalin Otto Zmarandescu, Stefan Dediu, Nicolae Dumitrascu si Dumitru Beciu. Marius Geavela, a sasea persoana acuzata, nu a primit mandat, dar are interdictie de a parasi localitatea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.