Sport 4 Aprilie 2009 17:19
Ziarul "Gardianul" a postat, pe site-ul sau, o inregistrare video din timpul discutiilor purtate de Gigi Becali cu hotii masinii sale, la barul din Pipera, dupa ce acestia au fost prinsi de angajatii omului de afaceri

Mateut a facut aceasta declaratie la Directia de Cercetari Penale, unde se afla inchis Becali.
Avocatul a mai spus ca nu se astepta la arestarea clientului sau si ca imaginile din bar, pe care le-a depus la instanta, sustin apararea acestuia. "Dupa cum s-a vazut, instanta nu a tinut cont", a precizat avocatul, citat de NewsIn. Mateut a afirmat ca Becali are in continuare incredere in justitie.

Tot vineri, dupa ce a stat o ora de vorba cu varul sau, Victor Becali a afirmat, la iesirea din sediul Directiei de Cercetari Penale, ca la dosar sunt probe insuficiente care constau in niste declaratii si inregistrari.
Victor Becali a mai declarat ca asteapta ca judecatoarea sa isi motiveze sentinta si sa stabileasca un termen pentru judecarea recursului "cel mai tarziu luni sau marti". Acesta a aratat ca i-a adus varului sau mancare si carti de citit.

Ziarul "Gardianul" a postat, vineri, pe site-ul sau, o inregistrare video din timpul discutiilor purtate de Gigi Becali cu hotii masinii sale, la barul din Pipera, dupa ce acestia au fost prinsi de angajatii omului de afaceri. Inregistrarea are 18 secunde, aratand cum Becali sta la masa cu hotii si cu apropiatii sai si vorbesc.
Gigi Becali a declarat, joi, la Realitatea TV, ca i-a pus pe hoti sa declare in scris cum au furat masina sa Mercedes, de la a carei disparitie a pornit ancheta politiei, si i-a si filmat cu telefonul, probe pe care a sustinut ca inca le are.

Becali a afirmat ca nu stie sa fi fost batuti hotii, pentru ca el nu i-a atins. Acesta a precizat ca stia ca politia face o ancheta in acest caz, afland despre asta la o televiziune.

Procurorii au facut publice, vineri, imaginile din momentul sechestrarii celor trei persoane din dosarul Becali, precum si inregistrarea apelului de la 112, prin care s-a sesizat rapirea.

Apelul a fost facut la un taximetrist. Inregistrarile video sunt facute de camerele de filmat publice.
Acuzat de savarsirea a trei infractiuni de lipsire de libertate in mod ilegal, Gigi Becali a fost arestat preventiv de catre magistratii Judecatoriei Sectorului 1, insa decizia nu este definitiva, putand fi atacata de avocatii acestuia la Tribunalul Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.