Sport 4 Aprilie 2009 15:39
Directorul tehnic al Rapidului, Nicolae Manea, a declarat, vineri, ca giulestenii merg in Stefan cel Mare pentru a se impune in derby-ul cu Dinamo, dar admite ca un rezultat de egalitate "nu ar fi o tragedie", deoarece campionatul e lung si se mai pot pierde si castiga puncte pe parcurs

"Pentru noi va fi o confruntare dificila, deoarece jucam impotriva liderului, insa avem obligatia sa confirmam startul reusit din acest retur de campionat. Dinamo vrea sa castige titlul si sa evolueze in Liga Campionilor, pentru ca de multa vreme sunt ei obsedati de imnul Ligii. Va fi o disputa incinsa, pentru ca sunt in joc orgoliile fotbalistilor, dar si ale conducatorilor celor doua cluburi. Va avea castig de cauza echipa care greseste mai putin si care se va darui mai mult", a spus Manea, citat de NewsIn.

Oficialul Rapidului considera ca atuurile giulestenilor in partida cu formatia din Stefan Cel Mare sunt unitatea grupului si rezultatele pozitive din ultima perioada: "Jucatorii nostrii au caractere deosebite si merita felicitati pentru asta. Se stie ce probleme au fost si sunt inca la nivelul conducerii, insa fotbalistii au fost mereu uniti si au dat totul pe teren. De aceea spun ca mergem la Dinamo sa castigam si sa confirmam forma buna din acest retur. Presiunea victoriei este mai mare pe umerii adversarilor, care isi doresc obligatoriu toate cele trei puncte. Pentru noi insa, nu ar fi o tragedie daca meciul se termina la egalitate".

Directorul tehnic al gruparii alb-visinii a mai spus ca indiferent de rezultatul din derby-ul de sambata, titlul de campioana ramane in joc: "Lupta pentru titlul nu se incheie daca una dintre cele doua echipe sufera un esec. Mai sunt etape de disputat si se mai pot pierde sau castiga puncte. Parerea mea este ca in urmatoarea perioada se vor lamuri multe dintre necunoscute. Candidatele la titlul se intalnesc intre ele si abia dupa aceea se vor putea trage mai multe concluzii".

Liderul Ligii I, Dinamo, va intalni, sambata, de la ora 21:00, pe teren propriu, ocupanta locului 3, Rapid, in derby-ul etapei a 22-a.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.