Sport 6 Aprilie 2009 15:11
Presdintele FRF, Mircea Sandu, a declarat ca arestarea patronului Stelei, Gigi Becali, va afecta jocul echipei, insa nu a exclus posibilitatea ca fotbalistii sa fie ambitionati de situatia finantatorului si sa joace mai bine

"Steaua va avea de suferit din cauza situatiei in care se afla patronul, lucru care se va intampla atat timp cat Becali este inchis. Jocul Stelei va fi afectat 100% . Cu toate acestea exista posibilitatea ca jucattorii sa se ambiotioneze si sa joace mai bine", a declarat Mircea Sandu, citat de NewsIn.

Presedintele FRF a spus ca este inuman ce s-a intamplat in cazul patronului Stelei. "Daca esti un om cuminte, nu trebuie sa ti se puna catuse. El a coborat singur din casa din ce stiu eu. Dinu Patriciu mergea liber cand l-au arestat, credeti ca Becali nu ar fi putut merge singur? E prea mult circ. Cati ministri au fost luati asa ca Gigi? In tara asta au disparut mii de miliarde. Oricum, noi traim intr-o alta lume, nu pe planeta Pamant. Daca a gresit, trebuie sa plateasca, dar modul in care s-au comportat cu el nu este normal", a spus Sandu.

Oficialul Federatiei Romane de Fotbal a mai spus ca Gigi Becali "are gura spurcata, are valize si multe rele facute", dar, in acelasi timp, a facut multe lucruri bune si a ajutat foarte multi oameni saraci.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.