Sport 4 Aprilie 2009 14:53
Presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, a declarat, vineri, ca este dezamagit de modul in care a fost tratat Gigi Becali de procurori si sustine ca toti oamenii din club, inclusiv jucatorii si antrenorii, sunt alaturi de patron indiferent de situatia prin care va trece

"Nimeni din fotbal nu l-a criticat pe Gigi Becali, si asta e sugestiv. Vom fi alaturi de dansul si de familia sa indiferent de situatia in care se va afla. Patronul nostru este destul de tare si noi suntem alaturi de el. Ati vazut reactia oamenilor. A fost foarte sugestiv modul in care au reactionat ei, iar probele sunt foarte solide in favoarea domnului Becali", a spus Argaseala, care asteapta sa vada reactia fanilor ros-albastri dupa evenimentele din ultima vreme, fiind convins ca acestia il vor sustine pe Becali.

Veteranul gruparii din Ghencea, Petre Marin, este convins ca retinerea patronului nu este decat o lovitura de imagine a procurorilor. "Suntem alaturi de el si familia lui si speram sa-i aratam asta si prin rezultatul de sambata. Retinerea sa a fost un soc, nu numai pentru mine, ci pentru multi cetateni din tara. In astfel de momente, te aduni, vom fi mult mai uniti si mai puternici. Din punctul meu de vedere, este clar o lovitura de imagine impotriva lui Becali", a apreciat fundasul in varsta de 35 de ani, fiind completat de antrenorul Marius Lacatus: "Nu este normal ce s-a intamplat. Cu atat mai mult ca a fost luat un om nevinovat si infractorii sunt liberi".

Acuzat de savarsirea a trei infractiuni de lipsire de libertate in mod ilegal, Gigi Becali a fost arestat preventiv, pentru 29 de zile, pe 3 aprilie, de catre magistratii Judecatoriei Sectorului 1, decizia fiind deja atacata de avocatii acestuia la Tribunalul Bucuresti. Totodata, au primit mandate alte patru persoane acuzate de savarsirea acelorasi infractiuni: Catalin Otto Zmarandescu, Stefan Dediu, Nicolae Dumitrascu si Dumitru Beciu. Marius Geavela, a cincea persoana acuzata, nu a primit mandat, dar are interdictie de a parasi localitatea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.