Sport 6 Aprilie 2009 13:22
Presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat vineri ca situatia echipei nationale va fi clarificata intr-o sedinta a Comitetului Executiv si a adaugat ca tricolorii nu mai au nicio sansa de a merge la Mondiale.

"Sansele de calificare sunt zero in acest moment si nu mai pot spune decat ca sunt foarte trist", a declarat Mircea Sandu, potrivit NewsIn.

El a anuntat ca pe 9 aprilie va avea loc Comitetul Executiv al FRF unde va fi analizata situatia echipei nationale. Apoi, pe 13 sau 14 aprilie, Ionut Lupescu va organiza o conferinta de presa in care se va anunta ce s-a decis. "Lucrurile se vor derula in normalitate", a precizat Sandu.

Echipa nationala a Romaniei a fost invinsa, miercuri, cu scorul de 2-1, de reprezentativa Austriei si continua sa ocupe penultimul loc in Grupa a 7-a de calificare la CM 2010, cu doar 4 puncte dupa cinci meciuri disputate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.