Sport 3 Aprilie 2009 02:25
In meciul cu Lituania, Ribery a inscris din nou unicul gol al Frantei, care a urcat pe locul doi, la doua puncte de Serbia.

O data cu meciurile de miercuri, cursa pentru calificarea la turneul final al Cupei Mondiale a intrat in a doua jumatate.

Grupa 1
Danemarca-Albania 3-0
Ungaria-Malta 3-0
Victorii facile ale celor doua favorite care s-au instalat bine pe primele doua locuri, cu sapte puncte avans fata de urmaritoarele Portugalia, Suedia si

Albania.

Grupa 2
Grecia-Israel 2-1
Elvetia-Moldova 2-0
Letonia-Luxemburg 2-0
Grecia si Elvetia au obtinut victorii importante si sunt la egalitate de puncte pe primele doua locuri. Lupta pentru calificare ramane insa deschisa, pentru ca Letonia si Israel au inca sanse serioase de a urca in clasament.

Grupa 3
Irlanda de Nord-Slovenia 1-0
Polonia-San Marino 10-0
Nord-irlandezii au reusit a doua victorie consecutiva pe teren propriu si sunt in continuare lideri. Lupta pentru primele doua locuri ramane insa deschisa in aceasta grupa extrem de echilibrata, in care cinci selectionate au in continuare sanse.

Grupa 4
Liechtenstein-Rusia 0-1
Tara Galilor-Germania 0-2
Cele doua mari favorite au obtinut victorii logice, dar surprinde diferenta mica de scor cu care au castigat rusii.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.